Bij gedaan in 2020 kun je lezen dat ik een telefonisch interview heb gehad met de FES. In januari 2021 is het artikel geplaatst in het FES magazine.

Ook had ik in december 2020 een telefoongesprek Noortje Krikhaar van het ReumaMagazine voor een column in het ReumaMagazaine van februari 2021. Samen hebben we er weer een mooi stukje van gemaakt.

Op 9 februari 2021 las ik op de website van de Tweede Kamer dat ik aan het tweejaarscriterum voldoe. Ik had hier nog geen officieel bericht van. Dus heb ik meteen mijn contactpersoon van de  Commissie voor de Verzoekschriften en de Burgerinitiatieven gemaild met de vraag of het inderdaad is goedgekeurd. Ik kreeg terug dat er op 25 februari 2021 een vergadering met een stemming plaatsvindt en dat ik dan meer zou horen.

25 februari 2021 kreeg ik een mail van mijn contactpersoon van de Commissie van de Verzoekschriften en de Burgerinitiatieven. Dat het Burgerinitiatief Erken Fibromyalgie ontvankelijk is verklaard en het wordt overgedragen aan de Commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.